Service

Horeca

Nadat ik jaren lang veel restaurants in Midden Nederland had bezocht, zag ik dat het aanbod van wijnen steeds minder gevarieerd werd. Meerdere restaurants naast elkaar met het zelfde assortiment.

Ik bedacht me welk deel van het wijnassortiment zorgt voor het volume? Dit zijn voornamelijk de open / huis & arrangementswijnen. Om die reden ben ik in 2005 mijn zoektocht gestart naar producenten die jaarlijks wijnen produceren van hoge kwaliteit. Inmiddels 15 jaar verder werk ik met een basis assortiment wijnen wat goed in de smaak valt bij de gasten van mijn afnemers.

Naast open / Huys wijnen stel ik passend bij de gerechten van het seizoen wijnarrangementen samen.  Samen met de horecaondernemer en zijn team probeer ik de gasten te prikkelen om eens een ander glas wijn te drinken. Wijnen van kleinere producenten met een  bijzonder verhaal, net even anders geproduceerd, van bijzondere druivenrassen of uit een wat minder traditioneel wijngebied.  Door mijn ervaring in de horecakeuken kan ik goed advies geven over de combinatie tussen wijn en spijs. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

In mijn functies bij Heineken was de relatie met de klant en het renderen van het horecabedrijf een belangrijk onderdeel. Ik was een groot  deel van de tijd bezig met het begeleiden van ondernemers bij de opstart / doorstart van hun horecabedrijf.  In dat traject kwamen o.a. aan de orde: de financiering van de onderneming (contact met banken), het verkrijgen van de benodigde vergunningen (contact met gemeenten)  en het opstellen van een reële begroting. Ook werd samen met de ondernemer en een architect de inrichting bepaald,  passend bij het gekozen concept en biermerk. Ik help u graag met behulp van mijn kennis en netwerk op weg om uw horecabedrijf nog beter op de kaart te zetten en het rendement te verhogen.

Geschenken

Van het Huys  is ook DE leverancier voor wijn persoonlijk verpakt, relatiegeschenken eventueel gepersonaliseerd met logo en / of tekst.

Hieronder zijn een aantal afbeeldingen te vinden van wijnen in geschenkverpakking. Leuk om uw relaties mee te verrassen of als geschenk in de laatste maanden van het jaar.

 

 

Sabreren

Sabreren is het feestelijk openen van een fles Champagne met een zwaard / sabel!
Een geweldig spektakel voor uw opening of feest, ik sabreer een fles mousserende wijn of champagne  en serveer de jubilaris of het bruidspaar een glas.

Het Sabreren en schenken van een
Magnumfles Cava (Spaanse Bubbels) kost € 100,- ex BTW.*

Voor € 150,- ex BTW* sabreer en
schenk ik een Magnumfles Champagne!

*Exclusief reiskosten, buiten Alphen aan den Rijn reken ik € 0,75 ex btw per gereden km.
Wereldrecord Sabreren