Over Van het Huys

Na een carrière in de horeca en de drankenwereld heeft René in 2006 besloten zich te gaan specialiseren in de verkoop van goed betaalbare wijnen in met name de horeca onder de naam: “Van het Huys”.

René was jaren actief als chef-kok in diverse restaurants en heeft ook een eigen restaurant gedreven. Door zijn interesse in dranken en wijn in het bijzonder heeft hij vervolgens jaren gewerkt bij een drankengroothandel en een wijnimporteur.

Door zijn achtergrond – hotelschool en werkzaam geweest in de horeca en drankengroothandel – is René de aangewezen partner voor de horecaondernemer in het adviseren bij het samenstellen van het wijnassortiment afgestemd op het type bedrijf, de stijl van koken èn natuurlijk prijs- en margebeleid…

Het uitgangspunt is altijd selectieve distributie: passen onze wijnen wel bij dat specifieke bedrijf ( èn omgekeerd ) en dus staan ze ook niet op elke hoek van de straat! Daarnaast is een intensieve en prettige samenwerking ook van belang, zodat elk moment kan worden bijgestuurd.

In onze opzet – met het voorgaande als uitgangspunt - zijn wij steeds op zoek naar nieuwe (horeca) relaties, die wij graag met deskundig advies willen bijstaan.

U kent wel de uitspraak: “doe mij maar de wijn van het huis, die is vast prima in orde” Vanuit deze gedachte zijn wij voor u op zoek gegaan naar de beste wijnen. Wij bieden u een mooi geselecteerd assortiment uit diverse wijnlanden in verschillende prijsklassen.

Dus wij zoeken de lekkerste wijn die bij u past! Voor thuis en in uw bedrijf. Door het verpakken van de wijn in eigentijdse verpakkingen, gegraveerd / bedrukt met uw persoonlijke logo of boodschap creëert u uw eigen Van het Huys!

Van het Huys is dus gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste “Huys”-wijnen welke bij de relatie passen, zowel bij het bedrijf als bij het doel waarvoor de wijn wordt gekocht. En natuurlijk binnen het budget !

Daarnaast levert Van het Huys ook relatiegeschenken en wijnpakketten, al dan niet in unieke- gegraveerde en gepersonaliseerde wijnkisten.

Van het Huys thuis in wijn  |  Kantoor: +31 172-416752  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.