Over Van het Huys

Na een carrière in de horeca en de drankenwereld ben ik in 2006 gestart met Van het Huys met als specialisme de verkoop van “Huys” (open) wijnen en wijnen speciaal voor wijnarrangementen aan horecabedrijven door geheel Nederland.

Daarbij let ik goed op waar mijn wijnen staan, zodat dat in de nabijheid van uw bedrijf geen andere collega restaurants met dezelfde wijnen werken.

Ik was jaren werkzaam in de horecakeuken en heb ook een eigen restaurant gedreven. Door mijn interesse in dranken en wijn in het bijzonder heb ik vervolgens een aantal jaren gewerkt bij een drankengroothandel en een wijnimporteur.

Door mijn achtergrond – hotelschool en werkervaring in de horeca en drankengroothandel – ben ik de aangewezen partner voor de horecaondernemer in het adviseren bij het samenstellen van het wijnassortiment afgestemd op het type bedrijf, de stijl van koken èn natuurlijk prijs- en margebeleid…

Mijn uitgangspunt is altijd selectieve distributie: passen de wijnen wel bij dat specifieke bedrijf ( èn omgekeerd ) en dus staan ze ook niet op elke hoek van de straat! Ik werk uitsluitend met wijnen van een hoge kwaliteit waardoor een gast graag een 2e of 3e glas besteld.                                                    

Daarnaast is een intensieve en prettige samenwerking ook van groot belang.

Van het Huys is ook DE leverancier voor  relatiegeschenken en wijnpakketten, al dan niet in unieke- gegraveerde en gepersonaliseerde wijnkisten.

Met vriendelijke groeten,

René van Leeuwen

foto rene klein

Van het Huys thuis in wijn  |  Kantoor: +31 172-416752  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.