Nieuws

We zijn het stil zitten langzamerhand zat! En er moet toch op de één of andere wijze omzet gemaakt worden. Veel horecabedrijven zijn overgegaan op thuisbezorgen / afhalen. Hoe onderscheiden we ons van het traditionele bezorgrestaurant met voornamelijk fastfood? Probeer een totaal thuis pakket te leveren! Compleet met een duidelijke handleiding, wat moet de gast nog zelf doen om vervolgens van het diner te kunnen genieten? 

Leuke items om toe te voegen zijn bv: kaarsen of een playlist op spotify.

Prikkel gasten om een foto van de gerechten te maken en deze te delen op social media, onder de posts kan je als restaurateur bv weer een fles wijn verloten!

Mooie wijn / spijscombinaties voor het voorjaar zijn:

Salcuta Pinot Gris bij Asperges met ham, gekookt ei en botersaus.

Salcuata Pinot Noir of Cuvee des Charmes bij Lamsstoofpot.

Lekker Héritage Chardonnay bij een mooie maaltijdsalade met kip en noten.

En voeg ook een vega gerecht toe bv. gegrilde groenten lekker met een glas Terre Eulalie Viognier gemaakt met respect voor de Natuur!

Of iets zwaarder wit Ademan Verdejo uit Spanje / Toro, licht houtgerijpte witte wijn. Heerlijk bij gerookte gerechten! (zalm, paling, gevogelte)

Geef gasten de mogelijkheid om wijn compleet met wijnbeschrijving mee te bestellen!

Pinot Gris         salcuat pinot noir          charmes 2     heritage chardonnay       bourdic terre eulalie viognier   ademan adelia verdejo

 

Van het Huys thuis in wijn  |  Kantoor: +31 172-416752  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.