Nieuws

Beste horecarelaties,
De kop van het jaar is er weer af. Zoals ieder jaar kom ik in de 1e weken van het jaar bij u langs om de afzet over het vorig jaar te bespreken en vooruit te kijken naar 2020.

In de media is flink ingezet op een alcohol vrije maand januari! DRY JANUARY
UIT Duitsland heb ik beschikbaar!
Alcohol vrije wijnen! Let op BTW is 6%
wit
Art nr. 1586 Riesling Eins Zwei Zero 0,75 liter
rosé
Art nr. 1587 Pinot Noir Eins Zwei Zero 0,75 liter

Met het oog op het zomerseizoen is de rosé
ook in blikjes van 0,25 liter beschikbaar!

 eins zwei zero rose blikeins zwei zero alch vrij riesling en rose

Les Vignes - Vin de Pays d'Oc
Vanaf de start van Van het Huys in 2005 werk ik samen met Les Collines du Bourdic uit Zuid-Franrkijk, ze zijn opgericht in 1928 en maken Cepage wijnen in Pays d'Oc en typische Rhone Blends in de appelatie Duche d'Uzes. Les Vignes betekend letterlijk de stokken in de wijngaard, daar waar de wijn ontstaat. De wijnen met het Les Vignes etiket zijn verkrijgbaar in Sauvignon Blanc, Chardonnay, Grenache Rose & Merlot. Daarnaast zijn er 2 blends van Chardonnay-Viognier & Syrah-Viognier. Vervolgens zijn er 2 wijnen die in Frans eiken vaten hebben gerijpt, een 100% Chardonnay en een blend van Merlot & Cabernet Sauvignon.

les vignes serieLes Vignes

 In februari en maart bezoek ik weer de grote beurzen en ik ga naar Casca Wines in de Douro om verdere samenwerking te bespreken.

De wijnen van Casca Wines worden gemaakt onder leiding van Helder Cunha. De wijnen komen uit de Douro vallei, Beira Interior ( Organic), de omgeving van Lissabon en uit Península de Setúbal. Aromatische witte wijnen en romige ronde drinkbare rode wijnen. Het behoud van de karakters uit de omgeving maar met een moderne toets.

Logos Casca Wines Cascas 2
Heeft u hulp nodig bij het uitbreiden / aanpassen van de wijnkaart? Of heeft u interesse om een wijn / spijsavond te organiseren ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken!
Laten we snel een afspraak maken Telefooon / whats app 06-24973559
of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Distributie landelijk via Verhoeven Tilburg!
Lokaal in de region Alphen aan den Rijn persoonlijk via René.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van het Huys thuis in wijn  |  Kantoor: +31 172-416752  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.