Etcetera

Ook “Van het Huys”

Na mijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool Haagland in Den-Haag heb ik o.a. gewerkt  als chef-kok in diverse restaurants en in mijn eigen restaurant. Na verkoop van dit restaurant in 1995 ben ik aan de slag gegaan bij een drankengroothandel, waar ik een totaal drankenpakket verkocht aan horecabedrijven in de randstad. Ons bedrijf is door Heineken overgenomen na 8 jaar Heineken heb ik een periode bij een wijnimporteur gewerkt om me nog meer te specialiseren in wijn.

In 2005 ben ik zelfstandig doorgegaan onder de handelsnaam “Van het Huys”

Door mijn achtergrond – hotelschool en werkzaam geweest in de horeca èn bij een drankengroothandel – ben ik de aangewezen partner voor de horecaondernemer in het adviseren bij het samenstellen van het wijnassortiment afgestemd op het type bedrijf, de stijl van koken èn natuurlijk prijs- en margebeleid… afgestemd op het concept van het horecabedrijf. Het uitgangspunt is altijd selectieve distributie: passen de wijnen wel bij dat specifieke bedrijf ( èn omgekeerd ) en dus staan ze niet op elke hoek van de straat!

In de functies bij Heineken was de relatie met de klant en het renderen van het horecabedrijf een belangrijk onderdeel. Ik was een groot  deel van de tijd bezig met het begeleiden van ondernemers bij de opstart / doorstart van hun horecabedrijf.  In dat traject kwamen o.a. aan de orde: de financiering van de onderneming (contact met banken), het verkrijgen van de benodigde vergunningen (contact met gemeenten)  en het opstellen van een reële begroting. Ook werd samen met de ondernemer en een architect de inrichting bepaald,  passend bij het gekozen concept en biermerk.

Ik help u graag met behulp van mijn kennis en netwerk op weg om uw horecabedrijf nog beter op de kaart te zetten en het rendement te verhogen.

Ik kan u verder helpen / adviseren op het gebied van:

  • Een goed assortiment “open” en “arrangementswijnen”
  • Klantbeleving / training van uw personeel / bezoek van een Mystery guest
  • Het zoeken / werven van personeel
  • Inkoop van:

Bier-Food-Controle brandblusmiddelen-Schoonmaak-Ophalen afval-Vlees-Koffie-Salarisadministratie-

  • Het uitwerken van concepten / projecten
  • Plaatsen speelautomaten
  • Inkoop verzekeringen
  • Inkoop energie
  • Financieel advies
  • Ondernemersklankbord
  • Huur van materialen
  • Financiering
  • Tijdelijk personeel
  • Het plaatsen van Wine by the glass systemen
  • Inrichting en advies
  • Bemiddeling in aan- en verkoop van uw bedrijf
  • Meer weten bel of mail met René
  • Mobiel: 06-24973559 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto René groter

 

zwaard Sabreren

Sabreren (feestelijk openen van een fles Champagne met een zwaard / sabel!)

Een geweldig spektakel voor uw opening of feest, we sabreren een fles mousserende wijn en serveren de jubilaris of het bruidsspaar een glas.

Het Sabreren en schenken van een Magnumfles Cava (Spaanse Bubbels) kost € 75,- ex BTW.

Voor € 100,- ex BTW sabreer en schenk ik een fles Champagne!                                                                                                                                  

Exclusief reiskosten buiten Alphen aan den Rijn rekenen we € 0,75 ex btw per gereden km.

We hebben ook meegewerkt aan het vestigen van het wereldrecord Sabreren zie onderstaand filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=hDNtH8exu8k&list=PLx6sqp4dpvdHrROoZXCl2Xec1q-C-5Z3a

 

 

Van het Huys thuis in wijn  |  Kantoor: +31 172-416752  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.